"Matkalla menestykseen"


 

Maailmanmestari, mahtava mimmi, mainio mamma, mieletön menestyjä, matkalla menestykseen, minna marlo...mm on lyhenne, jolla on helppo leikitellä. Tässä yhteydessä aika mahtaileva, ylimielinen ja jopa röyhkeä. Eikö vaan?

 

Minulta kesti noin 30 vuotta saada lupa itseltäni pyöritellä näitä sanoja. Vasta muutama vuosi sitten otin ohjat omiin käsiini ja päätin kuka olen ja minne haluan mennä. Halusin hyväksyä itseni ja tykätä itsestäni paljon aiempaa enemmän. Ymmärsin, että tätä laivaa ohjaa tasan yksi tyyppi ja se voi päättää mihin on menossa. Vastuun ottaminen ja itsensä tunteminen on samaan aikaan sekä helpottavaa ja ahdistavaa että ärsyttävää ja vapauttavaa. Minä määritän omat rajani, sen mihin pystyn ja mihin en pysty. Vain minä määritän oman kohtaloni.

 

"Tätä laivaa ohjaa tasan yksi tyyppi ja se voi päättää mihin on menossa"

 

Aion kirjoittaa erilaisista näkökulmista, urheiluun ja valmentamiseen liittyen. Ja paikoin rönsyillä myös muille elämänalueille. Omia intohimojani ovat jalkapallo ja freestyle-jalkapallo. Tosin minulle käyvät kaikki muutkin lajit, innostun helposti. Rakastan oppimista ja erilaiset haasteet kiehtovat minua.

 

Tämän blogin kirjoitukset ovat omia mielipiteitäni. En väitä tietäväni asioista totuutta tai kirjoittavani faktoja. Mielestäni totuutta ei ole, on vain todella hyviä arvauksia. Se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi sinulle. Haluan kuitenkin jakaa sitä hyvää mitä koen saavani itselleni.

  

Työssä ja elämässä olen rehellinen ja rohkea. Mokaan ja nauran, kaadun ja nousen. Aion erehtyä ja korjata, kasvaa ja kehittyä. Ennen kaikkea nauttia matkastani. 

 

"Oikeasti voi olla ettei minusta tule maailmanmestaria enää missään, ehkä..."

 

Tämä on elämäni ensimmäinen blogikirjoitus ja halusin siksi ampua heti vähän yli mm-leikittelylläni; mielenkiintosi herättämiseksi. Oikeasti voi olla ettei minusta tule maailmanmestaria enää missään, ehkä...

Mutta uskon olevani matkalla menestykseen. Uskon omaan tekemiseeni ja tavoitteideni toteutumiseen. Kyse on enää vain ajasta.

 

Liity mukaan!

 

 

 

     

Pixabay.com
Pixabay.com


Write a comment

Comments: 0